Chess Mallorca                     

El MI Guillem Baches ha presentat a l'Hotel THB Felip de Porto Cristo els DVD de Fritz Trainer "10 Lecciones hacia la maestría" i "Instinto asesino en ajedrez" dos llibres d'entrenament en format digital que analitzen algunes de les millors partides de la història.
Guillem Baches ha estat acompanyat en la presentació dels DVD per l'Organitzador FIDE i president de ChessMallorca, Joan P Cerrato, qui ha comentat la importància que tenen els formats digitals en els escacs moderns.

- El llibre "El fabulós gambit de Budapest" del GM Viktor Moskalenko (Ucraïna), ha estat editat pel Departament de Cultura del Consell de Mallorca, donant suport a una iniciativa de ChessMallorca. Viktor Moskalenko, acompanyat pel president de ChessMallorca, Joan P Cerrato, ha presentat i signat autògrafs del llibre a la seu del club de Petra.

- El GM Ramón Mateo (República Dominicana) ha presentat a Manacor, acompanyat pel president de ChessMallorca, Joan P Cerrato, la revista Jaque Mateo. La revista ofereix una àmplia informació dels escacs en els països del Carib, té aportacions teòriques, comentaris de partides i entrevistes.