Chess Mallorca                     

- El Congrés Internacional d,escacs de Mallorca s,ha celebrat en els salons de l,Hotel Amic Horizonte de Palma. El Congrés ha comptat amb la presència destacada de mestres, entrenadors, àrbitres, periodistes i organitzadors de nivell mundial.

- El club Megaescacs de Calvià ha guanyat el campionat de Balears per equips, que s,ha jugat en el Centre Culturar de Santa Ponça. La segona plaça ha estat per el Son Dameto de Palma, mentre que el Cercle Artístic de Ciutadella ha obtingut la tercera plaça.

- ChessMallorca s,ha germanat a Madrid Chess Academy i a la Fundación Ramón Mateo (Santo Domingo - República Dominicana), amb la finalitat d,impulsar projectes d,escacs conjunts.

- El president de ChessMallorca, Joan P Cerrato, ha estat guardonat amb la placa d,honor del club d,escacs Mallorca. Un premi més a la seva llista de guardons entre els quals destaquen la placa d,honor de la Federació Balear d,Escacs i el títol d,Organitzador Internacional de la FIDE rebut al 76è congrés celebrat a Dresden (Alemanya).